torsdag 24 mars 2016

I väntan på pv ....


... räfsar jag löv och småpratar med granntöserna som frågar om allt möjligt; men mest om när jag egentligen ska ta hundarna på promenad. Och jag berättar om herr Stare som sitter och flöjtar så försiktigt på antennen och att den är mästerlig på att härma andra fåglar och om hans fru som han längtar efter och att dom bor under ena tegelpannan, sen, när dom har ägg som dom ruvar och så, när småttingarna kommer. Oj, så spännande!

Friherrinnan har besiktigat sin Saab och ringer och är glad att det inte blev värre än det blev och vi bestämmer oss för att ta årets allra första dopp. Egentligen var det planerat till vårdagjämningen, men då var vi borta, så det får bli nu i stället.

Solen lyser, men vinden är kall .., och underbara Halmstad Kommun (läs: ansvarig för den avdelningen är Boris Bile) har monterat badstegen, så vi plockar av oss kläderna och båda har vi baddräkt på redan och så blir det ett dopp i iiiiskallt vatten (till råga på allt är det lågvatten så man måste nedsänka sin lekamen för att bli våt ...), men det är skönt efteråt, inte ett dugg kyligt när vi sitter på träbänken och dricker hett kaffe och kalasar på goda bullar som friherrinnan bakat - förstås -.

Och jag inser att alla som läser här nu tänker ..."åååå, nu ska det förstås komma badbilder och bilder av fötter precis varenda dag och hur ska man stå ut!!"

Jag lovar.
Bara en bild i veckan.

Kanske.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Haha... Jag tänker likadant när jag strösslar med båt- och havbilder på sommaren. Och idag motstod jag driften att visa de tussilago som jag såg idag.

Kattis sa...

Man står ut!

mellansystern sa...

Oj huva så kallt det ska bli med bad den här årstiden........
..........

mossfolk sa...

Ni är skvatt galna. Jag ser fram emot badbilder... och fikabilder ;)

Ruta Ett sa...

Jag står utmed både fötter och badbilder! Kör hårt! Varav hjärtat är fullt...

Anonym sa...

Jag vill gärna se lite badbilder. För hur kan någon människa sänka sig ner i vattnet vid den här tiden på året. En helt annan sak om man badat bastu före. :-)