söndag 24 september 2017

Och stort tack ....


Ni är bara för underbara!
Tänk, så mycket glädje vi delade den här veckan - men på olika sätt -!

Någon - Anne i Mantorp  - har sett en film som ska diskuteras .., Ulrika har fått en namnskylt som betyder mycket .., Ann i Göteborg har suttit hos tandläkaren och lyssnat till ACDC i hörlurarna, allt medan hon bett tandläkaren koncentrera sig på jobbet, nej, hon behöver inte berätta precis allting om vad som ska ske.

Eva på Frösön har varit på utflykt med anledning av den dagbok hon läst, den som Evas svärmors mamma skrivit, hon, som var lärarinna i Jämtland.
I Dalarna har Kerstin haft stor glädje av barnbarnet som har på sig tröjan som Kerstin sytt - den med alla sorters fordon på tyget -! Och friherrinnan, hon har badat i havet och glatt sig åt före detta kunder som talat om hur mycket dom saknar henne.

I Borås, där har Barbro Danninger njutit av stick-konst! Ja, hon njuter av all möjlig konst, den kvinnan!
Och själv kände jag hjärtevärme när jag såg grannens pytterabatt och Babsan i Uppsala har, efter en trist sommar, givit sig av till varmare breddgrader! Stor lycka!

Tack snälla som hakade på! Ja, det var ju egentligen ni själva som kom med förslaget och jag tänkte att vi blir väl bara två, tre stycken! Det blev vi inte.

Kram härifrån!

6 kommentarer:

mossfolk sa...

Och jag har inte bidragit, men oj så roligt att läsa allas bästa!

Elisabet. sa...

mossfolk: det går så bra att läsa också ,-)

Lena i Östersund sa...

Väldigt roligt att läsa om andras glädjestuder dessutom får det mej att reflektera över egna glädje stunder. Toppen 😊

Elisabet. sa...

Lena i Östersund: du är sååå välkommen att vara med!

Ulrika sa...

Ja det är verkligen roligt! En otroligt skön motpol till allt elände man hör och läser om annars. Det är lätt att glömma att det faktiskt händer en massa bra och fina saker i världen också.

Man blir glad! :-)

Turtlan sa...

Jag missade också. Men gläds över att få läsa.