lördag 16 januari 2016

Äntligen dragning! 

Lite blandad glädje ...

Det tog lång tid, men nu - finally - har dragningen blivit av!
Och så mycket härlig glädje ni har skickat via rymden!

Anne i Mantorp .., hon berättade bland annat så här om sin glädje:
Nu har jag klurat och klurat och kommit fram till att det bästa för mig var både jul- och nyårshelgerna. Julen var helt underbart livlig med umgänge med familjen. Nyårshelgen var också helt underbar fast lite tvärtom. Tillbringade den som ensam människa med katt och hundar ute på vischan. Ja så olika såg helgerna ut för mig och jag tyckte som sagt väldigt mycket om båda sätten
att fira.
 
Och ellem i Skellefteå hade varit på kafferep! 
Det bästa denna vecka var i söndags då vi var bjudna på KAFFEREP! En av vännerna brukar ha sån tur att hon på en av församlingens marknader brukar vinna ett julbak med 5 sorter. Tror det var fjärde gången nu. Men hon köper massor av lotter också! Så ordnar hon kafferep tillsammans med en av vännerna och bjuder in en massa trevliga människor. I år var vi 20 st och de flesta kände varandra sen förr. De år det inte funnits vunna kakor blir det knytkalas. Då tar alla med sig de sista kakorna som skramlar i kakburken och det räcker och blir över. En trevlig söndagseftermiddag när julkalasen är över och alla barn och barnbarn åkt hem till sitt.
 
Ann i Göteborg kände glädje över att hon lyckats hålla sig frisk! 

Och Ulrika har börjat träna på gym och tycker att detta är livet på en pinne!

Ja, lite så har det varit med glädjen.
 


Och till den som har annat att göra än att titta på dragningsfilmen, kan jag säga att konstkorten, skänkta av Turtlan i Karlstad, dom går till Västerbotten och till ellem, hon som gladdes över kafferepet! Grattis ellem!

Den fina burken med ringblomssalva, förfärdigad av min namne utanför Torsby i Värmland (ja, sånt är viktigt, var ni kommer ifrån ,-) ..., den går till båthuspernilla! Nu måste jag bara få din adress Pernilla, så kommer burken till veckan!

Stor tack till dom värmländska madamerna Turtlan och Elisabeth för priserna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Då går det ett tack från en värmlänning i norr till en värmlänning i Kalsta'! Och till er i gula huset på kullen. ellem