söndag 6 december 2015

Idag är det dragning ....


Och idag är ni - so far - nio stycken som har sällskap i den lilla glastillbringaren.
Det är ...

Självaste friherrinnan i Steninge som gladdes över badet i onsdags ...

Anna (AP) i Ghana som skrev att hon var världens lyckligaste människa, nu när hon kommer hem efter nyår och har köpt en häst som kallas Gabbe! Nu stundar återigen stallhäng, en varm mule och allt annat som hör till!

Ulrika, hon har - efter viss tvekan, det var ju det där med stormen Helga - givit sig av till Kyrkås till goda stickvänner och fem hundar! Det är nog livet på en pinne för henne.

Kattis, hon tyckte att det kändes skönt att umgås med sitt eget sällskap, ja, några timmar en fredagkväll.


Och så Eva i Tyresö som varit så törstig under en lång tid och vid en undersökning visar det sig att hon har skyhögt sockervärde och det blir färd till akuten på Södersjukhuset och ett helt nytt liv som tagit sin början .., mängder med kontroller och insulin och tabletter "Det är knappt jag hinner med att leva!" skriver hon.

Hos Turtlan i Karlstad har det varit lussebakande tillsammans med hennes pilot (ja, det kommer säkert i nästa veckas det bästa) M och hans två döttrar. Så mycket glädje och när jag skriver det här blir jag så rörd att det stockar sig i halsen .., ty alla vi som varit med flera år vet hur det var i början och innan det riktigt tog sig på allvar och blomsterbuketten utanför hennes dörr och så .., hur det nu är - all denna bubblande och ändå stillsamma glädje -!

Ann i Göteborg .., ja, hon hade tillsammans med sin Gunnar varit i London.
här skriver hon:
Helt utan konkurrens var förstås Londonbesöket i allmänhet och Henriks “graduation ceremony” i synnerhet.Hela ceremonin var i en stor konserthall, the Royal Festival Hall, som ligger på Southbank.Vi möttes utanför av Nelson Mandela och väl inne var det pampigt värre. Massor av människor svärmade i foyern, somliga klädda i “gowns” och andra uppklädda.

Vi hittade våra platser, uppe på balkongen med fantastisk utsikt över havet av alla “graduates” som skulle presenteras senare uppe på podiet.
 
Anne i Mantorp hade besökt stadens julmarknad och det hade gjort henne så glad. Och så längtar hon att få trängas i glastillbringaren med er andra! Så härligt Anne!


I Uppsala bor en alldeles omåttligt lycklig nybliven mormor - ja, nu har barnbarn nummer två anlänt - en lillasyster till Noelle, hon som på en liten film säger att hon "bara elsker Petter Nortug!"
Det är alltså Babsan som är mormor!
Stort grattis till dig från oss alla Barbro!

Men det finns ännu en nybliven mormor och det är Kerstin i Dalarna som på Instagram lade ut en bild av två muggar, märkta morfar och mormor .., jo, nu har en liten dalmas kommit till världen och oj, så mycket tid det ska bli vid symaskinen nu för Kerstin!
Grattis till dig också Kerstin! 
(lifelivingitnow på instagram om man vill gratulera ....)

Mitt eget bästa då ...?
Ååå, det har varit små guldstjärnestunder mest varje dag!


Glädjen över att arbetskamraten Gunilla tittade in i affären!
Gunilla som för en tuff kamp och har varit sjukskriven i nästan ett års tid. 
Så här glad och fin var hon, denna solstråle som är så omtyckt av kunderna! 



Och så var det det där lilla samtalet med Gun-Inger som ringde från Arla i Sundsvall ..


Och inte att förglömma alla vackra frimärken som Dinah (som ägnat sig åt döstädning) skickat.

Dragning blir det någon gång mitt på dagen när vi har någorlunda dagsljus! Och vinner du förstapriset Lena, så ska du få nånting annat än dina hembakade kakor :)

Tack som delar med er!

 


2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Tack själv som dragit igång detta roliga och som orkar hålla i. Man blir verkligen gladare av att läsa om andras glädje!
Det stämmer precis det där med att delad glädje är dubbel glädje, men i det här fallet blir det multiglädje!

Anonym sa...

Härlig läsning ☺ Verkligen delad glädje! Ja åren de går. Trögt i början men desto bättre nuförtiden.

Men någon pilot har han aldrig varit även om drömmen var den. Han fick nöja sig med att vara med och konstruera och bygga flygplan. Ja det var ju hans dröm som pojk också.

Åren går också så storasyster ser vi knappt röken av. Hon har flyttat hemifrån och läser och bor på en folkhögskola. Lillasyster kommer varannan vecka till sin fars och min glädje.

....Men det var allt ett tag sedan jag fick blommor nu 😉 Skulle kanske hosta lite om det....

Kram Turtlan