onsdag 9 december 2015

Dagens fönster ...


Onsdagmorgon.
Tre lediga dagar väntar och om jag säger att det känns mer än ljuvligt, så är det en underdrift.

Och morgonen börjar jag med en titt på julkalendern - en inte alldeles pjåkig historielektion som handlade om Gustav den 3:e -, och så lite morgongosande med Nelly som sover i gästrummet .., Harry som ligger på soffan och sigge nilsson som - hör och häpna!!! - sovit uppe i mellanrummet i natt! Otroligt!

Gråmulet ute .., och jag ska förbereda lite inför fredagkvällen när fina arbetskamrater och chefer är hitbjudna på lite julträff. Å, så roligt det ska bli, att få sitta tillsammans och inte känna stressen att man lika snabbt ska till kassan.

6 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Håller med dig om historielektionerna. Tänk om det kunnat ha varit så då en annan tragglade igenom sig tråkiga historieböcker där det viktigaste var att rabbla kungar, slag och årtal. Historielektionerna var riktigt tråkiga då.

Elisabet. sa...

Precis så Gunnar! Jag tycker att jag har lärt mig en hel del av den här kalendern; och det säger kanske mer om mig än om historielektionerna på 60-70-talet :)

Anonym sa...

Håller med er båda om tråkiga historielektioner "förr i tiden" och tycker denna kalender är riktigt trevlig, tycker hon som fick frågan om jag levde på 1100-talet av det 5-åriga barnbarnet :)
Lena i Östersund

Elisabet. sa...

Lena i Östersund: tack för morgonens största gapskratt!

Anonym sa...

Barn är underbara

Friherrinnan

Eva i Tyresö sa...

Jag gillar den mer o mer....